سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سپارنده دانش نزد غیر اهل آن، مانندآویزنده گوهر و مروارید و طلا بر گردن خوکان است . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :9
بازدید دیروز :0
کل بازدید :5868
تعداد کل یاداشته ها : 9
103/8/26
3:21 ص

بسم الله الرحمن الرحیم

قبلا در مورد ادب در گفتار توضیحاتی دادیم اما یک نکته باقی ماند و آن اینست که اگر فرزند ما از جایی حرف زشتی یاد گرفت چه باید کرد ؟

ابتدا باید بدانید که فرزند شما تمام کلماتی که یاد گرفته از طریق تقلید بوده وقتی می بیند که شما کلمه ای را بکار می برید متوجه می شود چه معنایی دارد و آن را بکار می برد تا شما را متوجه خود کند و بعد منتظر عکس العمل شما می ماند در مورد کلمات زشت هم همینطور است مثلا فرزند شما از تلویزیون کلمه ((دیوانه )) را می شنود همان را بکار می برد تا عکس العمل شما را ببیند اگر شما یکدفعه به او پرخاش کنید یا خیلی برآشفته شوید در حقیقت به او نشان داده اید که این کلمه برای شما بسیار مهم است حالا این فرزند به طور ناخودآگاه هر وقت عصبانی شود یا بخواهد نظر شما را متوجه خود کند این کلمه را تکرار خواهد کرد و به تدریج برای او عادت می شود .

 

ا

ما چه باید کرد ؟

در این زمان شما باید فقط این کار او را تایید نکنید و نارضایتی خود را با تایید نکردن کلام او و یا با جمله ای ((مثل حرف خوبی نزدی )) البته با لحنی آرام ولی محکم ابراز کنید فرزند اگر ببیند که شما با این کلمه نه عصبانی می شوید و نه به او متوجه می شوید دیگر این حرف را نمی زند اما اگر باز چنین کرد می توانید او را مثلا از یک اسباب بازیش برای ساعاتی محروم سازید و آرام به او بفهمانید برای چه این کار را کرده اید . در خاطر داشته باشید که باید به فرزند زیاد محبت کنید تا نخواهد از این طریق محبت شما را جلب کند.

باید بدانیم که به هر حال کودک ما در برخورد با محیط بیرون کلمات مختلف را یاد می گیرد که بعضی از این کلمات هم ممکن است زشت باشد . پس ما باید  طوری با او برخورد کنیم که بتواند بین آنچه یاد گرفته خوب ها را نگه بدارد و بدهای آن را رها کند . باید به کودکمان فرصت آموختن خوبی ها و بدی ها را بدهیم.